Această metodă de slăbit este recomandată persoanelor care vor rezultate eficace și durabile și care înțeleg această abordare ca pe una a schimbării obiceiurilor alimentare.

Având ca surse de inspirație bucătăria franceză, dieta Montignac este extrem de funcțională dacă îi sunt înțelese și urmate principiile de bază. Ca și alte diete, și ea are două faze importante: prima, care implică un consum de alimente cu un indice glicemic scăzut, iar a două, se bazează pe menținerea rezultatelor din etapă inițială și transformarea principiilor care au dat rezultate într-un mod de viață.

Dieta are două opțiuni de combinare a alimentelor, în mod ideal: proteine și lipide, respectiv carbohidrați și fibre.

Dieta Montignac încurajează consumul de fructe și legume (aport semnificativ de fibre, minerale și vitamine).

Din nefericire din pricina limitării consumului de carbohidrați, unele persoane se pot confrunta cu dureri de cap, amețeli și stări de oboseală. Unii specialiști consideră această dietă una hipocalorică, așadar rezultatele pierderii kilogramelor sunt variabile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.