Are la bază orezul, nu presupune ca în mod obligatoriu alimentele să fie gătite și în plus, aceasta nu prezintă niciun fel de pericol pentru sănătate.

Dieta japoneză se mai bazează și pe consumul de fructe, legume și mult peste, însă porțiile trebuie să fie în cantități mici și savurate încet (așadar, în această dietă volumul portiilor contează și influențează întregul parcurs al procesului de slăbire). Este o dietă simplu de urmat (pe 3 zile) deoarece se bazează nutrienți sănătoși și alimente cu puține calorii.

Pentru ca efectul yo-yo (de revenire sau dublare a kilogramelor pierdute) este foarte probabil, dietele scurte nu sunt extrem de bine văzute de specialiști, ca atare nici nu sunt recomandate mereu.

Este indicat consumul de ceaiuri (acestea combat constipația, detoxifică organismul, calmează pielea iritată și întăresc sistemul imunitar).

Alimentele interzise în dieta japoneză: preparatele fast-food, dulciurile, băuturile carbogazoase, grăsimile, prăjelile, bananele, strugurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.