Specialiștii în lumea modei ne-au dat atât de multe idei despre ce imprimeuri să purtăm în această vara, încât, cu siguranță găsim modele de imprimeuri care să ne placă, să ne scoată din anonimat și să se potrivească stilului nostru.

Animal print

Acest tip de imprimeu a fost la modă și în ultimele sezoane. Vara aceasta specialiștii ne recomandă să încercăm cu încredere outfit uri cu animal print, indiferent că alegem o singură piesă vestimentară pentru o ținută cu acest imprimeu, sau vom avea o ținută întreagă în care să se regăsească animal print.

Bulinele

Dintre toate imprimeurile aflate în trendul actual, bulinele sunt preferatele mele; asta și pentru că acest imprimeu poate fi purtat în orice sezon și pentru că e la modă de circa 100 de ani; așa că orice piesă vestimentară cu buline cumperi, acordă atenție mare calității materialului. Cred că bulinele nu se vor demoda niciodată și merită să investim în piese vestimentare de calitate.
Dungile
Dungile… verticale, orizontale, oblice, toate sunt la modă anul acesta. Totuși dacă dorim să avem o silueta pusă în evidență, să părem mai suple și mai înalte, e de preferat să alegem dungile verticale sau cele oblice. Dungile orizontale sunt recomandate dacă avem zone din silueta pe care dorim să le mărim vizual.

Ție ce imprimeu îți face cu ochiul? Ai unul preferat pe care deja îl porți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.