Pantalonii scurti sunt un must-have în garderoba oricărei femei. Este poate unul dintre cele mai funcționale și versatile articole de îmbrăcăminte, care poate fi purtat de la plajă la o petrecere, asortati corespunzator. În plus, există atât de multe modalități minunate și creative de a-i purta.

 În 2020, specialiștii in moda ne indeamna sa purtam pantaloni scurti. n Vorbim de pantaloni scurți de blugi,  eleganți, sport sau casual. Indiferent de stilul tau, cu siguranță vei găsi o pereche atractivă de pantaloni scurți damă. 

Denim

Denimul este probabil cel mai bun material pentru pantalonii scurți. Este foarte confortabil și mereu în trend! Există atât de multe modele de pantaloni scurți damă blugi pe care le puteți găsi în toate magazinele.  A Optați pentru o croiala care pune în evidență calitățile corpului, cu o lungime potrivită.

 Cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă nu sunt ceva nou, în ultimii ani s-au tot purtat și se pare că vor mai fi la modă multă vreme de acum încolo. De la modelele casual, până la pantaloni cu un croi elegant, alegerea pantalonilor scurți damă cu talie înalta nu a fost niciodată mai ușoară. 

 Eleganți

Pentru vara 2020, designerii experimentează cu țesături noi, de lux când vine vorba de pantaloni scurți eleganți. De la  catifea, până la dantelă și imprimeuri statement, cele mai căutate modele de pantaloni scurți pentru doamne din acest sezon sunt stiluri îndrăznețe care ies în evidență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.