Nu v-ati intrebat niciodata cum reusesc sa arate ca scoase din cutie, indiferent de ora, pariziencele? Sau de ce au tenul mai curat, mai luminos si mai tonifiat si de ce pielea lor are un aspect mai sanatos?

Nu v-a mirat diferenta uriasa intre tenul unei „occidentale” de 35 sau 45 de ani si cel al unei romance de aceeasi varsta. Iata unul din secretele lor: efectul microdermabraziunii.

Ce trebuie sa stim chiar de la inceput:

Micro-dermabraziunea a fost recunoscuta de catre medicii dermatologi si esteticiene ca fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii pielii.

Ce este Micro-dermabraziunea?

Este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei si consta intr-o exfoliere blanda si eficienta ce indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii si incurajaza pielea sa se regenereze in mod natural.

Lasa pielea curata si pregatita sa absoarba complet tratamentul specific utilizat.

Cum actioneaza un tratament de micro-dermabraziune?

Curata straturile superioare ale epidermei cu ajutorul unui fascicol de micro-particulele antiseptice de cristale de corindon care, dupa ce au atins si indepartat tesutul imbatranit sau vatamat de la suprafata(stratum corneum), sunt aspirate printr-un tub cu vacuum.

Nu produce arsuri, iritatii, inrosiri sau alergii, va puteti spala, machia si iesi in oras imediat dupa tratament.

Care este rezultatul unui tratament de micro-dermabraziune?

# are rezultate in tratamentul acneei si tenurilor mature;
# indeparteaza straturile superioare de celule moarte si impuritati;
# indepartarea punctelor negre, curata si inchide porii dilatati;
# curata, regenereaza si intinereste tenului;
# atenueaza urmele lasate de acnee si pete;
# reface tenul afectat de soare;
# atenueaza ridurile;
# corecteaza hiperpigmentarile;

Cat timp dureaza un tratament de micro-dermabraziune?

Dureaza intre 45 de minute si 1 ora si presupune de regula o serie de 6 pana la 12 tratamente cosmetice pentru a atinge maxium de performanta si pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural.

La cat timp se repeta?

Repetarea tratamentului la doua saptamani, indemanarea esteticienei si mai ales liniile de produse cosmetice sau dermato-cosmetice folosite sunt extrem de importante in obtinerea rezultatelor asteptate.

Avantajele unui tratament de Micro-dermabraziune

Chiar dupa primul tratament tenul este curatat, capata luminozitate si stralucire iar straturile interne reactioneaza imediat: reactiveaza procesul biologic de reinnoire celulara.

Asigura pregatirea optima a tenului pentru absorbtia completa a agentilor activi naturali (pielea este transformata intr-un burete gata sa absoarba de 4 ori mai repede si mai eficient tratamentul cosmetic potrivit).

In urma utilizarii unui tratament de micro-dermabraziune, imperfectiunile sunt eliminate, pielea este intinerita si cu un tonus bun iar textura pielii devine mai fina, mai ferma si mai sanatoasa!

Imbunatateste circulatia sanguina locale, transportul de oxigen si nutrienti spre celule. Stimuleaza functiile celulare, care in mod natural incetinesc ca urmare a procesului de imbatranire si imbunatateste circulatia limfatica locala, accelerand eliminarea toxinelor ce cauzeaza aparitia edemelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.